kracalnik

pač neki da se piše

Stara ženica in Kontrolorji LPP

Objavil/a nmohoric 23.02.2011 pod LPP

Danes ne ravno zjutraj sem vstopil na avtobus številka 3 s katerim sem se želel odpraviti v center mesta. Ob vstopu sem prislonil urbano na “validator” vendar je bila ta prazna, zato sem plačal kar z mobilnim telefonom. Medtem ko sem plačeval preko Monete, pa sem v ozadju poslušal pogovor med starejšo ženico in gospodom Kontrolorjem.

Pogovor je tekel o tem, da se ženici ni hotela validirati kartica, zato ji jo je kontrolor hotel vzeti. Saj mislim da je bilo tako, saj sem pogovor ujel nekje na sredi. Ženica mu je potožila, da je hotela validirati vendar jo je voznik avtobusa začel provocirati s tem, da če nima polne urbane, naj gre kar iz avtobusa. Zato je zatrjevala Kontrolorju da bi plačala vendar je naprava ni želela sprejeti. Prav tako je zatrjevala da ima zadostno število denarja na Urbani. Zato je Kontrolor preveril stanje in res je bilo stanje več kot za 80 centov.  Zato ji je dovolil nadaljevati vožnjo. Po tem pa mu je povedala kaj se je zgodilo:

Stara Ženica: Veste gospod kontolor… takšne nesramnosti pa že dolgo ne.. ta avtobusar me je želel vreči iz avtobusa, ker naj nebi imela napolnjene urabne, saj ste sami videli, da je dovolj denarja na njej. Ni pa moj problem, da nezazna tale škatla moje kartice.  Voznik pa da še enkrat povem je nesramen, živčen in brez manir, da se tako pogovarja s starejšimi ljudmi, da ga ni sram.

Kontrolor: Gospa pa pa vi veste da je je on že tak rodil kva mu jest čem če je kreten.

Ker nekako nisem moral zadrževati smeha sem se pohitrem postopku premaknil v zadnji del avtobusa ter se nekako probal ne smejati.

Malo kasneje pa sem ugotovil, da je imel kontrolor le prav.. Na postaji, na kateri sem želel izstopiti se avtobus ni ustavil čeprav sem pritisnil gumb STOP in nato še na sami postaji gumb za odpiranje vrat. Žal ni ustavil jaz pa sem se peljal eno postajo dlje… Tako da ne vem zakaj ni ustavil, mogoče so ga potrle besede kolega kontrolorja in je zaraditega postal še bolj živčen.

Za konec pa še to Starejša ženica in Kontrolor EPIC WIN !!! Avtobusar FAIL!!!!

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

8 odgovorov na “Stara ženica in Kontrolorji LPP”

 1. NuckinFuts - 23.02.2011 ob 19:36
  NuckinFuts

  Šoferji so si različni kot driska in zaprtje. Včasih naletiš na kakšnega, ki vozi, kot da ima pod ritjo frdaman kamion z žagovino, včasih prideš h kakšnemu flegmatiku, ki preveč na silo pritisne stopalko za plin samo, če ima ravno črevesne izpuste, potem kdaj pozdraviš nekoga, ki ti vrže v obraz tak pogled, da se ti zasolzijo oči, nekajkrat pa priletiš v prijeten nasmešek od ušesa do ušesa (ok, tudi možna posledica prebavnih motenj). Kar hočem povedati je, da je posploševanje tudi v temu primeru zmotno :)
  Kontrolorji…pa…niso nič boljši :D

 2. Urška Sonček - 23.02.2011 ob 19:48
  Urška Sonček

  iLike :D

  (in your face NF, ki ne maraš iApple ;) xD)

 3. nmohoric - 23.02.2011 ob 19:59
  nmohoric

  @NuckinFuts se strinjam s tabo včasih iz običajne mirne jutranje vožnje, pride do predvsem adrenalinske vožnje, ki se konča z vonjavami… ali pa mogoče z ljudmi,stisnjenimi kot sardine v konzervi, ki se poskušajo loviti po celotnem avtobusu. Drugače pa usedi se kdaj zraven kake nadišavljene mladenke nekako ne zaznaš vonja plinov iz notranjske.

  @Urška Sonček Hvala :)

 4. NuckinFuts - 23.02.2011 ob 20:23
  NuckinFuts

  Da pa ne bomo spet zajadrali v deželo Offtopic, kot se zadnje čase rado dogaja: kontrolorjevo dejanje je bilo nesramno. Se vidi, da so na takih “redarskih” delovnih mestih ponavadi bolj neizobraženi ljudje, ki nimajo ravno olike….

  @Urška iHate you :mrgreen:

 5. Urška Sonček - 23.02.2011 ob 20:36
  Urška Sonček

  [offtopic]@ NF: iKnow ^^ [/offtopic]

 6. nmohoric - 23.02.2011 ob 20:43
  nmohoric

  No jaz pa mislim, da je le hotel nekako pomiriti Starko, ki jo je avtobusar prestrašil. Kakor koli že njegova izjava me je nasmejala do solz.

 7. Urška Sonček - 23.02.2011 ob 21:05
  Urška Sonček

  Mogoče sta ful kolega pa je to tisto “zajebavanje” med frendi. :D

 8. nmohoric - 23.02.2011 ob 21:08
  nmohoric

  Možno možno, ničesar ni za izključevati, mogoče se pa nemarata. :D

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !