kracalnik

pač neki da se piše

Warbringer z novo ploščo Worlds Torn Asunder

Objavil/a nmohoric 17.10.2011 pod Koncerti in Mjuzik

Ker so prodajalci CDjev v Sloveniji gnili in nabijejo ceno CDjev v višave, je bilo potrebno spet oditi v tujino in na splet ter tam kupiti plošček sicer v elektronski obliki.

Žal mi ni ničesar, saj novi CD Ameriške Thrash zasedbe Warbirnger trga gate, s tem so še enkrat dokazali da se založba Century Media Records  ni zafrknila z podpisom pogodbe1.

Glede na prejšnja dva izdana CDja, ta zveni malenkostno bolj dovršen, kar se tiče kitarskih in bobnarskih vložkov. Morda se pozna to, saj je skupina malo pred snemanjem plošče zamenjala bobnarja in tako dobila v skupino Carlos Cruza, ki je dokazal da lahko nadomesti prejšnjega bobnarja in je lahko prav tako brutalen na bobnih. Če bi iskal kakšno slabo stvar v na novem izdelku, je nebi našel, sicer se mi je zazdelo pri sedmem komadu Echos of the Void, da so zafrknili vse skupaj z neko “metal balado”, samo me je kar hitro predramil glas John Kevill-a. Naj še hitro omenim, da so pred začetkom nastajanja tega CDja bili na turneji cela 4 leta.

Vsi komadi so tako kot prejšnji z tematiko umiranja vojn smrti in za razliko od Slayer brez mačk2. Tako na CDju najdemo 12 komadov ki kot sem že omenil trgajo gate.

 1. Living Weapon
 2. Shattered Like Glass
 3. Wake Up…Destroy
 4. Future Ages Gone
 5. Savagery
 6. Treacherous Tongue
 7. Echoes From The Void
 8. Enemies of the State
 9. Behind the Veils of Night (instrumental)
 10. Demonic Ecstasy
 11. Sacrifice
 12. Execute Them All

Prvi komad z naslovom Living Weapon se je znašel tudi kot singel za ta CD in že iz samega singla se je pričakovalo da bo vse skupaj fenomenalno. Po vsem tem kar sem poslušal iz CDja World Torn Asunder, si lahko z najmanjšo težavo predstavljam koncert in moshpit. Vse skupaj je samo nadrgadnja prejšnjega CDja in turnejskih nastopov. Moram reči da je to eden izmed tistih bandov, ki fenomenaln CD v živo predstavi še fenomenalnejše.

Naj še omenim, ob izidu CDja je izšel tudi video spot za komad Shattered Like Glass, obiskali bodo tudi Ljubljanski OrtoBar in sicer 20.11.2011.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda

Moja končna ocena vsega skupaj je  9/10 kozjih glav \m/

 1. Namesto da bi založba podpisala pogodbo s skupino ki je organizirala dogodek in je bila pred tem da podpiše pogodbo, so se raje odločili za Warbringer, ki so bili predskupina. []
 2. Bloodline []
 • Share/Bookmark
 

Komentarji

3 odgovorov na “Warbringer z novo ploščo Worlds Torn Asunder”

 1. NuckinFuts - 18.10.2011 ob 00:26
  NuckinFuts

  Tis pa tud norc ^^

 2. nmohoric - 18.10.2011 ob 08:39
  nmohoric

  No ja majčkeno samo majčkeno, nisem pa jaz kriv če njihova muzka para opne na zvočnikih :D

 3. kracalnik » Arhiv Bloga » Thrasherji Warbringer naredili pravo vojno v Orto baru - 21.11.2011 ob 19:52

  [...] posebej opisoval, saj sem o njej že pisal, tako da si lahko na tej povezavi preberete kaj več. KLIK KLIK Koncertu sta nastopili tudi dve slovenski zasedbi in sicer Hellsword ter Keller, ki nista odlično [...]

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !