kracalnik

pač neki da se piše

Se mlajša dekleta sploh še cenijo?

Objavil/a nmohoric 26.05.2012 pod KracalnikLab, analiza

Ne dolgo nazaj, sem bil na rojstnodnevni zabavi, o kateri je že pisal NuckinFuts. Ker nisem nekako več vajen hoditi na zabave, na katerih moraš biti ekstremno fensišmensi, morda ne toliko fensišmensi ampak se moraš pač lepo obleči, no ne bom dolgovezil, nikoli nisem šel na takšne zabave. Če sem šel sem šel ponavadi oblečen tako kot mi je zapasalo, pa tudi če je to pomenilo pulover z “groznim motivom” in seveda usnjena jakna. No vglavnem na tej zabavi se je odvijalo vse nekako takole “Vsakemu vprašanju “O, kko je pa tebi ime?” je moral slediti še “Kok si pa stara?” Ampak sva preživela.”.

Tako sem se v pogovor zapletel z gospodično, ki je bila absolutno premlada zame, po standardih je sicer bila legalna ampak vseeno če je rekla, da je 17, dvomim da je bila 17. No saj ne rečem, je bila kar za pogledati, če na kratko opišem, postava da se šika, mere pa nekje 180 s petkami seveda. No ko sva se zapletla v pogovor in se spoznala, mi je prvo povedala, da pač je tu zaradi kolegice, ki je prišla na rojstnodnevno zabavo. In ko smo že ravno pri kolegici, naj omenim da je njena kolegica ves čas kazala spodnje hlačke, ki so bile v dveh barvah, črno bele, ter slinila se je kot kak polž z nekim tipom, ki naj bi bil samo njen prijatelj ampak sem iz zaupnih virov izvedel, da je to njen fant ampak nista še povedala nikomur. Tako da je to vojna tajna in pač se o tem ne govori, ker verjetno ne želita, da se o njiju dveh govori in pač, lahko bi spoznala da sta skoraj 18 in da ni to nič kaj takšnega če imaš fanta ali punco, ter te svet ne bo pojedel zaradi tega.

No potem je pač se od nje kolegica še vedno slinila kot kak polž, in NuckinFust takšen kot je je lepo povedal, če je ulična svetilka ta gospodična, ki se je z mano pogovarjala. No pač dekle ni vedelo, kaj to pomeni, tudi ko sva uporabila termin, da drži svečko in še nekaj drugih terminov sva uporabila, a nekako ni dojela o čem govoriva. Ampak ok, naj ji bo saj je še mlada se bo že naučila pa čeprav obiskuje šolo na kateri baje zahtevajo največ ampak zgleda da temi ni tako ker jaz na šoli, ki je med tistimi bolj na dnu vem včasih veliko več kot pa kdo, ki se baha z ne vem kakšno šolo.

Predem preidem na razpredanje o tem kaj se je zgodilo kasneje, naj povem, da je dekle s katero sem se pogovarjal pila vodo cel večer in to z flaške, ki ne pušča oljnih madežev, tista flaška ki je zadnje čase zelo moderna. Pa še to oblečena je bila kot dekle, ki gre prosjačiti, da jo nabriše, oprostite izrazu, kak gradbiščnik ali pa morda klošar v najslabšem primeru posiljevalec iz Tivolija. Saj nebi imel tako slabega mnenja o dekletu, ki sem ga komaj spoznal, če nebi dobil skrajno neprimernega vprašanja.

Frajla: In kaj ti kej, kaj praviš na one night stande?

Nmohoric:  (Pograbi kozarec, pogleda skranjo telečje in skozi slamico skrne požirek pijače ter skrajno sarkastično reče) Veš punči.. Jaz spoštujem dekleta in jih ne zlorabljam, tako da se mi zdijo ti one night standi skrajno butasti in kdor koli to počne, pa naj bo dekle ali moški, se zelo slabo ceni.

Frajla: (Zaprepadeno telečje pogleda) Veš to je pa zelo lepo slišati, da se še najdejo takšni fantje.

No po tem pogovoru je pograbila prijateljico s katero sta šli najprej na WC in potem ven na zrak. Midva z NuckinFutsom sva se seveda valjala po stolu od smeha in si brisala solze smeha.

Naslednji dan pa me je prešinilo, pa ne to, da bi lahko po domače povedano scoral na dekletu, ki je pač 17 ampak dejstvo, da se je dekletu videlo, oziroma na obrazu ji je pisalo, da od mene ne bo nič in da kako sem jo lahko tako zavrnil, čeprav je izgledala fenomenalno. Tudi sam sem ji mislim da vsaj trikrat rekel da ji obleka full paše in ima lepe oči. No in da ne bom človek, ki preveč obsoja bom povedal dejstvo, da po tem dogodku, ki sem ga že opisal, je dekle šlo do še nekega fanta, ki je bil verjetno bolj njenih let in ob koncu večera sta se kot polža slinarja slinila tam na klopi in se otipavala po intimnih predelih. Zakaj omenjam to? Tudi če nisi želel videti, si pač videl, pa mislim da je bil vmes še en fant s katerim se je malček zaslinila.

Če povzamem vse skupaj je bilo dekle trezno, ker je pilo cel večer tisto svojo vodo iz stekleničke ki ne pušča oljnih madežev ter pač bilo je spedenano v nulo in pač je scorala. In tu se mi postavi tisto vprašanje, ki ne vem če sem ga že definiral. Ali se današnja dekleta sploh še cenijo? Mislim ok pač zabluziš z nekom nekje enkrat ne pa, karikiram, z dvajsetimi fanti ali dekleti na neki zabavi. Res, da zna biti, da boš med kolegi in kolegicami težka”legenda” in boš pač imel rešpekt pred ostalimi, ampak tu so še neke moralne vrednote, ki bi jih morali več ali manj spoštovati. Svojo zgodbo sem delil z enim dekletom, ki se je popolnoma strinjala z mano in mojim razmišljanjem. Res da smo tudi mi počeli traparije, ko smo bili mlajši ampak, od vseh, ki jih poznam ni prišlo nikomur na pamet, da bi naredil kaj takšnega. Sploh pa zato, ker ga je nekdo zavrnil in je potem iz hudobije, da se sam sebi dokaže, ta mi pa že ne bo govoril da nisem njegov tip človeka in pač slini kot polž z, karikiram, dvesto drugimi ljudmi.

In ne, ne strinjam se  s formulo, ki jo ima večina današnje mladine v glavi, glasi pa se takole. Alkohol, plus še več alkohola, plus pijana ženska do konca, enako scoranje. Če ima človek v svoji glavi vsaj malo pošlihtano in neke osnovne moralne vrednote, se kaj takšnega pač ne bi zgodilo. In še to s tistim dekletom sva še dognala, da res da smo tudi mi počeli določene stavari, ki jih pač generacija pred nami ni počela, tista pred njimi pa sploh ne, današnja mladina pa počne takšne stvari, da si včasih želiš samo reči “I don’t want to live on this planet anymore”1. Že dovolj je to, da slišiš zgodbe in potem dejansko vidiš, da mularija v 7-8 razredu redno kadi travo in se vsaj trikrat na mesec do mrtvega napije. Ne vem če so v naši generaciji kaj takšnega počeli v 7-8 razredu, morda so bili kakšni posamezniki.

Še enkrat, bi se lahko vprašal če ima današnja mladina sploh še kakšne moralne vrednote, ali saj približek teh, ker v nasprotnem primeru, bi lahko začeli uvajati predmet moralnih vrednot v večini slovenskih šol. In ne tu ne gre samo za zgornja dejstva, ki sem jih naštel, tu zraven gre še vse ostalo, kar se dogaja po Sloveniji, vsi vemo za 3 “pogumne” mladeniče, ki so zbežali v Trst in se smejali slovenski policiji, pa še bi se dalo naštevati, pa pač ne bom. Verjetno ste že kdaj na avtobusih slišali  zgodbe deklet in fantov, veš kolk sem bil pijan/a, pol sem se pa z unim tipom/ico žvalit začela in občasno tudi skrajno nesramno obnašanje do starejših občanov. In potem tu še pride na splošno arogantno obnašanje ne samo do svojih vrstnikov ampak kar do vseh generacij, tako si lahko deležen, v trgovini ali na obisku kake šole, pravega šoka.

In da ne odtavam preveč stran, dekle se mi sicer malenkostno smili, če sem bil razlog jaz, da ni zabluzila z mano, in je zardi samo dokazovanja morala pač zabluziti z drugimi tipi, tega ne obžalujem. Bolje to kot pa da bi dobil herpes. Šalo na stran, zanimivo je, kako lahko iz enega dejanja človeka, njegove mimike in nadaljnjih dejan, lahko dobiš širšo sliko o njegovi osebnosti. Morda se motim, ampak se da takole ogromno zvedeti o človeku. In da ne izpadem zatežen zagrenjen človek, tudi mi smo počeli marsikaj in še vedno počnemo, ampak vse ima neko mejo. Če za konec citiram Cartmana; “Talking shit is where i draw the line.. Screw you guys I’m going home”.

 1. Ne želim si več živeti na tem planetu. []
 • Share/Bookmark
 

Komentarji

32 odgovorov na “Se mlajša dekleta sploh še cenijo?”

 1. NuckinFuts - 26.05.2012 ob 12:45
  NuckinFuts

  Ajt, sej bi še razumel, če bi bla naklana ko mamba. Ker je pa nosila tisto flaško in vsemu navkljub prišla tja z namenom, da z nekom zabluzi…. No, tuki je tisto kar je čudn…
  Je bil pa zgornji dialog res morilsko smešen :mrgreen:

 2. nmohoric - 26.05.2012 ob 12:53
  nmohoric

  Ja sej to.. pač še ko ji je kolegica prinesla tekilo jo je zavrnila, tako da je nakoncu tekilo popila ta njena kolegica… Tu nekaj smrdi!
  In ja se strinjam, samo kaj ko moraš biti zraven da je smešno še bolj :D

 3. Dajana - 26.05.2012 ob 13:32
  Dajana

  Upam, da ni bila katera od teh moja sedemnajstletna hči, ki veliko hodi na zabave. :cry: No, kaj naj naredim, itak hodi na žurke pardon parties, pa če je bila na tej ali ne. :roll:

 4. nmohoric - 26.05.2012 ob 13:49
  nmohoric

  Mislim da je tvoj komentar skrajno offtopic, kot nešteto drugih. In pač sprijazni se da je 17 in pač rada hodi ven in počne traparije. Big deal ane?…

 5. Medea - 26.05.2012 ob 14:14
  Medea

  Me so proud :) Lepo, da nisi izkoristil (treznega) dekleta. Čeprav mi ta treznost z iskanjem potencialnega paritvenega samca ne gre v račun, načeloma so dekleta precej okajena, ko se spuščajo v take podvige, ampak okej, nova generacija nove taktike. Me je pa tisti odsek z dialogom in opisom tvojega ravnanja nasmejal, zelo nasmejal :D

  In, glede na to, da je moja sestra v približno takih letih, ti iz prve roke lahko podam odgovor na vprašanje v naslovu: ne. So izjeme, in seveda za svojo sestro upam, da je med njimi, ampak so zelo redke. Morda naši časi niso bili podobni današnjim (čeprav za neumnosti je človek redkokdaj prestar :) ), morda gre zdaj tudi za to, da smo malenkost starejši in na mlajše malo drugače gledamo, kot smo takrat nase.

 6. nmohoric - 26.05.2012 ob 14:24
  nmohoric

  Ma ja tudi meni ni jasno, kako lahko trezen počneš kaj takšnega, mislim ok ne rečem če nekoga res privlačiš in se mu približaš in se spoznaš ampak ponavadi to ni na partiju, pa nek ne poznan človek.. Ponavadi je znan človek, ki si ga magari videl že večkrat ne pa prvič :D Pač dejansko je dialog takole tekel in še jaz sem se smejali svoji neumnosti xD

  Vem, da obstajajo izjeme, ampak kot si rekla jih je težko najti. Pa to ne pomeni, da sem pristaš “svetnic, ampak vse ima neko mejo. Ok zabluziš pijan z enim/o, ne pa trezen z dvema… Ali pa pijan z šestimi. In ja bolj ko sem star bolj mi gredo traparije po glavi, kaj češ takle mamo :D In tudi to je možno da sedaj ko smo starejši gledamo na vse drugače ampak ne vem no.

 7. Lava - 26.05.2012 ob 16:02

  Uh še vse kaj hujšega se dogaja. Mogoče, če malo pogledamo iz njenega zornega kota (pa ne da jo zagovarjam, samo reciiimo), da se v šoli vse punce že ližejo in še vse ostalo, pa je ona edina oseba k more to še narest :D in pol ji je bed in ker ne pije mora to trezna narest haha :D

  ne sej to je grozn, js tut ne vem, če je naša generacija počela take stvari (razen izjem). Mislim, dans pa res, če maš usaj mal pameti u glavi no…

  Ob takih dogodkih (in vse kar sm slišala na našm avtobusu, ko osnovnošolci pijejo in kadijo itd.) se kar zamislim, kaj bo šele takrat, ko bo moj otrok enkrat v osnovni šoli =/

  pa to, da se morajo pri moji sestri (4. razred) učit o tem, kako se mora pomagat drugim in takšne zadeve, pri predmetu družba, hmmm a smo se to morali tudi mi učit? Mislim, da ne.

 8. nmohoric - 26.05.2012 ob 16:09
  nmohoric

  No če je iz tega zornega kota potem jo tudi jaz razumem ampak vseeno, če pač to trezen nardiš mal bolj butast izpadeš :P

  Ma ja, velik se sliš na avtobusih, zdej ne veš al se človek pač šali in se naredit pač frajerja pred kolegi ali pa pač to resno misli.. nevem u glavnem.

  Pri nas so nas učili pri etiki in družbi mislim da v 7-8 razredu o vsem tem, pa neka predavanja smo mel in nevem kaj vem da je bilo dosti stvari na to temo, o pomoči sočloveku in ostalih stvareh.

 9. Medea - 26.05.2012 ob 17:32
  Medea

  Hehe, nisi pristaš svetnic :D Ma sej ne vem, morda so se v naših cajtih najstništva pa tisti starejši od nas tudi podobno spraševali. Je pa res, da sem imam zdej bolj fajn, kot pa v najstniških letih. Malo manj je vredno sekiranja vse skupaj pa malo lažje je tudi. Predvsem tisti del s pijačo precej bolj obvladam. No pa s pripadniki nasprotnega spola tudi :P Pri 18-ih je skoraj cel čas bila neka tekma z drugimi, tudi če se je sploh nisi želel igrati. Konstanta primerjava, kdo je koga, kdo je bil s kolikimi, kdo je cipa, ker je bil s prevečimi, kdo je beden, ker ni bil z nobenim … Sej pravim, zdej je lažje.

 10. nmohoric - 26.05.2012 ob 17:45
  nmohoric

  Pa ja mislm svetnic kot tiste, ki so no pač sej veš kakšne, pač tiste ki se čuvajo ko hudič križa al neki? Vidiš, mi pa nismo mel neke te tekme, kdo je koga kolko je kdo katerih in nevem česa vsega. Morda v osnovni šoli, je letala kakšna opazka na katero da je totalna kurba, ampak to je bilo zaradi pač nevoščljivosti sovrstnic :D

 11. Maj - 26.05.2012 ob 18:48

  Nekaj tako dolgega pa lahko spravi skupaj samo nekdo, ki mu je hudo, hudo žal ;)

  Meni se je enkrat ena super mucka okrog 18tega takole ponujala in še danes mi ni žal, ker sva v vsej noči samo toliko nehala seksat, da sva šla na wc in pa spit nekaj vode za osvežitev.

  Oh, kje so ti lepi časi ;)

 12. nmohoric - 26.05.2012 ob 19:37
  nmohoric

  Ok priznam mi je hudo hudo žal ;) Šalo na stran ne ni mi prav nič žal, tako, da res ničesar ne ožaljujem. Žal mi je samo ker kolega ni snemal, da bi pač ta posnetek lahko si ogledal večkrat :D

  Drugače pa lepo da deliš svoje intimne trenutke z nami.

 13. Medea - 26.05.2012 ob 21:05
  Medea

  Hehe, potem sem imela jaz slabo družbo očitno :P Sploh v srednji šoli je bilo skrajno čudno, če si bil bolj med zadnjimi :)

 14. Urška Sonček - 26.05.2012 ob 23:12
  Urška Sonček

  Punci si bil tok všeč, da se sploh ni mogla zadržat. ;)
  Potem je pa v obupu našla drugega. :D

 15. nmohoric - 27.05.2012 ob 01:05
  nmohoric

  Mah veš kako je to Medea, čist odvisno pomoje od posameznikov, pri nas se ne spomnim, da bi kdo bil prov preveč tečen glede tega, smo mel ene par takih, za katere si vedel da prva stvar ki te bo vprašal če si že in s kolkimi in to je blo to.. pač nevem kaj mu je bla fora…

  Hehe Urška vrejetno da bo to kar držalo ja, verjetno ni vedela kaj še narediti ane :D

 16. Jernej - 28.05.2012 ob 09:39

  Kakšen cenen tekst. Kot je cenena sedanja mlada generacija. Brezciljno in brezvrednostno tava.
  Ja glej to je tako enostavno. Te vpraša in ali jo pokavsaš ali je pač ne pokavsaš. Tu druge ni. Ta instrument se nič ne iztroši, tore je ne razumem zakaj takšno fino “džentlmenstvo”…?

 17. Medea - 28.05.2012 ob 10:31
  Medea

  nmohoric, ti pravim, slabo družbo sem imela :P Še dobro sem šla skozi :D

  Jernej, jaz pa ne razumem, kaj je z gentlemanstvom narobe. In instrument se iztroši, se amortizira in zastara ;) In na trg pridejo apgrejdane verzije, starejše in zamortizirane pa vemo kje pristanejo :)

 18. nmohoric - 28.05.2012 ob 10:42
  nmohoric

  Jernej ne razumem čisto dobro, zakaj bi bila določena slaba dejanja dobra.. morda na kratki rok, na dolgi pa ne vem, kako bi se to obneslo. Tako da se bi moral kar strinjati z Medejo :)

  Eh Medea, nubena družba ni slaba družba, sploh pa če si preživela in šla skozi :D

 19. NuckinFuts - 28.05.2012 ob 11:41

  Ha! Sej bi neki reku o temu t.i. gentlemanstvu, ki NAJ BI bilo prisotno kjerkoli v opisani situaciji, pa ne bom :mrgreen:

 20. nmohoric - 28.05.2012 ob 12:27
  nmohoric

  Bodi raje tiho, če ne danes ne boš smel sprobati moje bodoče žene! PHA!

 21. Maj - 28.05.2012 ob 15:21

  Sploh ni glavni problem, če mladina seksa kar naprej in karpočes z vsemi.

  Meni se zdi mnogo hujši problem, da mirno lažejo kot pes teče(in to tudi najbližjim).

  Res ne vem kam bo šla družba, kjer bodo vsi eno govorili, drugo pa delali-neverjetno hitro se učijo od predsednika vlade ;)

 22. Medea - 28.05.2012 ob 16:12
  Medea

  nmohoric, kar te ne ubije (v tem primeru pokvari) te naredi močnejšega, ne ;)

  NF, nomohoric laže, a? Pa se na ta način želi prikupiti ženskemu delu bralk :D

 23. NuckinFuts - 28.05.2012 ob 16:17
  NuckinFuts

  Nič ne bom rekel, mi držijo nož na vratu :mrgreen:

 24. nmohoric - 28.05.2012 ob 17:38
  nmohoric

  NF Samo črnhi kaj in videl boš vraga! :P

  Medea, tako pravijo ja :) In ne nič se ne želim odkupiti ženskemu delu bralk :P

  Maj imaš point glede tega laganja najbližjim ja… to je res pomoje največji hudič..

 25. Medea - 28.05.2012 ob 21:58
  Medea

  Ohoho, tukaj neki ne štima :P Enemu grozijo, drugi pa pravi, da se ne želi prikupiti ženskam :D Glej, nmohoric, jaz verjamem, da si gentleman :D

 26. nmohoric - 29.05.2012 ob 09:59
  nmohoric

  No lepo da verjameš meni :D

 27. Svoboda - 1.06.2012 ob 10:26
  Svoboda

  Tukej pa moram vskočit, ker prov vidim “party” na katerem sta se revčka znašla :D

  Samo tako for the record, ni na vseh žurih tako. Sama spadam pod “današnjo mladino” :mrgreen: in ti/vama lahko garantiram, da ne naših žurih nihče ne slini en po drugem in napol seksualno občuje s polovico ljudi, ki je tam :D Vse je odvisno od tipa ljudi s katerimi se družiš, oz. v vajinem primeru očitno nekako znajdeš tam? :mrgreen:

  Ne glede na vse moje izkušnje, sem v življenju samo 1x zabluzila na temu podobni zabavi :mrgreen:

 28. nmohoric - 1.06.2012 ob 10:39
  nmohoric

  No sej pravim, da gre za posameznike in ja zgleda da je res pač to to, da se moraš znajdit na takem partiju :D
  Pa všeč mi je da si me naslovila z revčkom, ki se je znašel na partiju mislim popljuval sem tipkovnico od smeha pa to :D lol xD

  Ma ja sej pač lej sej ne pravim da ni panike če zabluziš, to se zgodi vsakomur lahko na partiju al pa kr tko ko gre pač ven sam ne pa z večimi :D

 29. Svoboda - 1.06.2012 ob 10:42
  Svoboda

  Vsak, ki ima vsaj malo delujočih možganskih celic in se znajde na taki zadevi je revček :mrgreen: Če si pa še starejši in navajen bolj odraslega folka… Sej ne rabim naprej razlagat :mrgreen:

 30. nmohoric - 1.06.2012 ob 10:46
  nmohoric

  Pač itak štekam pa to :D Sam lej pač sva morala it in sva pač šla sej men je blo čist fajno pa to jst sem se čist zabaval :D Uglavnem ja to je to.. navajen sem drugačnih partijev in “bolj odraslega” folka sam to je relativno :P

 31. Svoboda - 1.06.2012 ob 10:48
  Svoboda

  Eh, relativno je itak lahko vse ;)

 32. nmohoric - 1.06.2012 ob 11:07
  nmohoric

  Tako tako, me veseli, da se strinjava ^^

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !