kracalnik

pač neki da se piše

Umor

Objavil/a nmohoric 31.10.2012 pod Zgodbe

Mislim, da je že Valentinčič rekel, da včasih človek kar prime, da bi nekoga prijel in ga tepel. Pride takšna luna, pride takšen dan, ko preprosto moraš pomisliti na umor. Zakaj bi to bila tabu tem. Zakaj bi človek sploh skrival takšno dejanje. Morada pa sploh ne gre za umor, temveč za dejanje Razkolnikova. Morda pa si samo tisti trenutek nadčlovek in boš s tem naredil nekaj dobrega. Tako ali tako pa če se dobro pripraviš in vse skrbno načrtuješ, si pa lahko še nacionalni junak.

Ugrabitev z umorom bi bila perfektna kombinacija, ki bi jo z lahkoto načrtoval. Že pred časom sem začel študirati mačji um. Tako sem z ulice pobral najbolj žilave mačke in jih v temačni kleti treniral. Uporabil sem različne metode poučevanja mačk. Dokazano je, da jih lahko s hipnozo pripraviš do tega, da se udomačijo pri nekomu in s tem zbirajo podatke. Po določenem številu dni, pa se vrnejo nazaj in ponovno pod hipnozo prikažejo in zrišejo s kremplji ter repom, kje se nekdo nahaja, kaj počne čez dan ipd.  Tako sem skrbno načrtoval vse skupaj več mesecev. Od petih kandidatk mi je tako uspelo vzgojiti 3 mačke. In seveda poslal sem jih na teren, da so poiskale žrtev, se z njo asimilirale, ter spremljale vsak njen korak.

Med tem časom pa sem moral skrbno načrtovati vse ostale stvari. Ker se je po nekem času potrebno znebiti trupla in ostalih stvari, sem za testne primerke ujel dve malo večji nutriji, ter jih v istem prostoru pustil stradati. Preučeval sem njuno obnašanje, saj me je zanimalo ali se podobno kot pri prašičih, tudi pri njih vzpodbudi karnivorski nagon. Oziroma ali bi postale z veganov, mesojede živali. Zgodilo se je sicer nekaj drugega po kakšnem tednu stradanja, sta začele kazati kanibalistična nagnjenja, saj sta začeli napadati ena drugo in celo gristi sta si začeli repe. Tako sem jih počasi začel navajati s slabim mesom, pobral sem kar tistega, ki je ležal za kitajskimi restavracijami. Sicer se nutriji nista s prva dotaknili kosa mesa ampak po še dodatnih 3 dneh stradanja sta  z veseljem pojedla kakršno koli meso. Tako sem prišel do pomembnega dognanja, da mi lahko podobno kot prašiči pomagajo pri odstranitvi trupla. Od kje ideja. Kriv je Mad Max in tisti izstradani prašiči.

Ko sem s to študijo prišel do pomembnih podatkov, je bil čas da pridobim pomemben prostor, kjer bom lahko ugrabljenko shranil. Tako sem se večkrat pod krinko, da grem vozit downhill na Golovec, dejansko odpravil iskat primeren prostor, kjer bi lahko postavil bazo. Tako sem nekje v bližini Mazovnika odkril še z časov ko je bila Ljubljana obdana z žico, nekakšen manjši podzemni bunker. Očem je zelo dobro skrit, kajti izgleda kot jašek za odtekanje vode, ampak ko se spustiš vanj, se pred tabo odpre čisto nov svet. Nekaj zelo podobnega rovu Matije Mačka pri Grosupljem. Tako sem tam začel urejati prostor. Ker ima rov oziroma bunker samo en prostor sem ga malo pregradil ter oblikoval, tako da je deloval bolj domačno. Tako sem izdelal tri prostore. Dva za žrtev eden pa za prej omenjene nutrije. Zakaj nutrije v istem prostoru? Ko se bom želel žrtve znebiti jih bom enostavno spustil ter vse skupaj zapustil. Nutrije seveda spustil, žrtev bo ostala v rovu. Ker sem rabil tudi večjo količino nutrij, sem jih ponoči lovil na obrežju Ljubljanice ter na Ljubljanskem barju. Ujel sem jih okoli 40 in jih že stradam v posebnem prostoru.

Včeraj se je zgodilo nekaj, za kar lahko rečem, da se je moj trud končno poplačal. K meni se je vrnila ena izmed mačk, ki je iskano žrtev našla, ter se poprijateljila z njo. Tako točno vem, kje je doma, kam hodi v službo ter kje gre v službo ter kdaj gre iz službe. Načrt za ugrabitev se lahko prične. Ker se z žrtvijo poznava in sva se kar nekaj čas družila, bi lahko postal prvi osumljenec ampak sem vse res skrbno načrtoval več mesecev, tako da je to nemogoče. Popolnoma sem prekinil stike že pred meseci, tudi nehal sem se videvati z žrtvijo, tako da ne more nihče pomisliti name, lahko sicer pomisli ampak bolj težko, saj sem se infiltriral v povsem drugačno družbo ter seveda večino časa preživel v tej družbi. Kakršna koli povezava z mano bi bila tako nična. V glavnem ker me žrtev pozna in je med drugim ženskega spola, bo ugrabitev toliko lažja.

Načrt je takšen. Po končanem njenem delovniku se ponesreči zaletim vanjo. Seveda se zaletim vanjo ne direktno pred prostorom kjer dela ampak malo bolj stran, tako da me varnostne kamere ne posnamejo. Ko prepozna da sem jaz, bo verjetno vesela da me spet vidi, jaz pa se bom pač delal da sem vesel srečanja. Ker ima do doma kar nekaj kilometrov, vse skupaj pa je v moji smeri doma, jo enostavno povabim v avto. Ker je zunaj že mraz bo zelo zadovoljna z povabilom in bo vesela da jo peljem domov. Ko se bo usedla v avto se bova sicer peljala proti njenemu domu ampak tu nastopi manjši trik. Moram povedati, da sem se več mesecev trudil navaditi na eter. Tako sem čisto imun na ta anestetik. V prezračevalni sistem avtomobila sem tako med drugim montiral posebne ampule, ki se razlijejo ob pritisku na gumb. Med vožnjo do doma bom tako enostavno pritisnil na gumb, žrtev bo zaspala in ugrabitev bo povsem uspešna. Tako se bom odpeljal na Golovec, na srečo je pot do Mazovnika skoraj v celoti mogoča za avtom, nekaj metrov bom sicer moral žrtev nositi ampak vse ima svojo ceno. Ko bom prišel do bunkerja bom žrtev pustil notri, da pride k sebi. Nato pa jo pustil v tistem prostoru. Kaj bom naredil z žrtvijo še ne vem. Z zagotovostjo pa lahko trdim, da ko se je bom naveličal… bodo nutrije poskrbele zanjo.

Sedaj mi pa dovolite da grem opraviti nalogo.

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

7 odgovorov na “Umor”

 1. NuckinFuts - 31.10.2012 ob 13:57
  NuckinFuts

  Boy, that escalated quickly… :mrgreen:
  Dobro, pravijo, da niso nevarni tisti, ki govorijo o takih rečeh, ampak tisti, ki so tiho in to naredijo :mrgreen:

 2. nmohoric - 31.10.2012 ob 15:20
  nmohoric

  Zelo hitro ja zelo :P
  Tako pravijo ja, tako kot pravijo da pes ki laja ne grize, poštarji vedo pa resnico :D

 3. columbo - 31.10.2012 ob 15:51

  Po z nevrokirurško natančnostjo tvojega opisa sodeč, profil “žrtve” poznam. Poznam jo tako kompleksno dobro, da si te, po nakazani negotovosti v predzadnjem stavku strnjenega dela zapisa, drznem opozorit, da je pravzaprav ona ta, ki ti pripravlja presenečenje. Bodi pozoren in izjemno previden. Izkazalo se bo namreč, da to pravzaprav niti ne bo ona, temveč on. Ja, prav si prebral. To bitje namreč obvlada autotransformacijo. Po potrebi; v ofenzivne namene pač ne, v obrambne silom prilike, v benigno zabavo pogosto, z igro psihopatoloških namer izjemoma, v resno maščevanje nikoli, v urjenje devetostopenjskih veščin vedno, z veseljem in vsemi vajetmi v rokah lastnega uma. Zato si ob tvojem planu, noben resno detektorsko usposobljen tip, ne bi upal s tako gotovostjo trditi, kdo se je/bo v tem primeru koga naveličal.

  Posebnih mačk, če jih že ne maraš, se jih raje boj. Vsekakor pa ti ob tem polagam na srce, čuvaj se. In seveda, sporoči, kako je bilo (če boš le imel to srečo, da preživiš …)

 4. nmohoric - 31.10.2012 ob 18:09
  nmohoric

  Wow, nisem vedel da jo tudi ti poznaš… Morda je pa lizard queen glede na to da spreminja obliko. Sedaj sem se kar malce prestrašil, kajti ne upam si izpeljati do konca tega načrta.. Nočem, da sem nakoncu jaz tisti, ki bo spal z nutrijami…

  Glede mačk bom pa tudi previden.. Sem bral da nas hočejo na vsakem koraku ubiti..

 5. columbo - 1.11.2012 ob 20:16

  Buuu-ahaha. Zgleda, da se nisva najbolje razumela. Zanjo ni fora v metamorfozi oblike, no, vsebine pač. Ne omenjam namreč devete stopnje kar tako. Upam, da nisi narobe prebral (devetstopenjskih namesto devetostopenjskih)? Govora je o urjenju veščin na eni od ravni. “The ninth level of consciousness” pa to. Mimogrede, tudi z mačje perspektive na eni zadnjih možnih. Ampak pustiva zdaj podrobnosti. Imaš prav, naj se s tem raje ukvarjajo ljubitelji nutrij in pižmovcev.

  Previdnost ni nikoli odveč, to tudi mačke dobro vedo, vendar pa gre, kar si o njihovih domnevnih hotenjih prebral, po mojih izsledkih – za popolno izmišljotino. V zadnjem življenjskem krogu jim načrtni uboji namreč ne predstavljajo nobenega motiva.

 6. Urška Sonček - 2.11.2012 ob 22:45
  Urška Sonček

  N., you scare me a little bit.

 7. nmohoric - 2.11.2012 ob 23:26
  nmohoric

  En pikec :P

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !