kracalnik

pač neki da se piše

Ali od žlehtnobe res rit raste?

Objavil/a nmohoric 5.11.2012 pod KracalnikLab

Pred dnevi nas je poklical anonimni naročnik, katerega imena ne smemo izdati, zato mu recimo Marjan. Marjan nas je prosil, da bi v našem svetovno znanem laboratoriju preverili ali drži urbani mit o tem “Ali od žlehtnobe res rit raste”. Prav hitro smo zaposlili naše mlade raziskovalce, poizvedovalce, da so se zatopili v literaturo in poizvedli ali o tej temi že obstajajo kakšni zapisi. Dobili smo okoli 20 knjig, ampak tu se je pojavil en majčken problem. Vse knjige so govorile o pregovorih ali ljudskih modrostih, tako da nismo mogli prav nič dognati. Izvedeli smo le, da ta rek, modrost oziroma pregovor, kakor koli želite, velja za žensko populacijo.

Ker se raziskovalci niso odrezali, je nastopil čas da krmilo prevzamemo glavni pri KracalnikLab. Ker se vsake raziskave lotimo zelo strokovno, smo se najprej podali na teren in z tehniko opazovanje z udeležbo, opazovali naključna dekleta, seveda v družbi svojih partnerjev in prijateljic. Iskali smo predvsem dekleta z večjimi zadnjimi platemi, ritami po domače.

V bližini Čopove ulice, smo jih opazili kar nekaj, tam nekje na sredi, kjer je neka prehrambena veriga, zato smo se tudi tam v bližini stacionirali. Kot rečeno smo opazili več deklet malo širših tam čez pas, ampak po videnem ne moremo trditi, da so te “žleht”. Sicer od opazovanih 30 primerkov z merami okoli 30-36-45, ker nismo profesionalci na področju določanja mer, lahko povem, da so v interesu bile samo tiste, ki so imele večjo rit, smo ugotovili naslednje. Zgolj 4 so bile do svojih partnerjev ali v družbi prijateljic do drugih nesramne, žlehtne po domače. Vse ostale so bile zelo prijazne in vljudne, ugotovili smo celo, da imajo več manir kot pa marsikateri drugi človek. Čemu je tako na žalost nismo poizvedovali, kajti naša študija je omejena zgolj na to ali od žlehtnobe raste rit in gospoda Marjana ni prav nič zanimalo ali.. pustimo to.

Eden izmed članov KracalnikLab je v obupu empirično preveril zakaj dekletom zraste rit. Vsaki je dal za lizati čokolado, ne gristi ampak lizati. Vsem se je zadnjica povečala. Tako da je dejstvo, da od lizanja čokolade raste rit.

Ker nismo prišli do konkretnejših izsledkov, smo študijo za nekaj časa pustili, da se je nanjo nabral prah, pred tem pa smo kontaktirali g. Marjana in se mu opravičili, kajti dvomili smo ali bo študija dokončana do roka, kateri je bil prvotno mišljen. Ampak čez čas se nam je posvetilo. Enemu izmed novincev pri KracalnikLab je kot je Newtonu padlo jabolko na glavo. Ne ravno jabolko, je z domačega vzorca ugotovil nekaj zelo pomembnega, kar je potegnilo raziskavo s prahu. Ker pravi da ima doma “žlehtno” ženo, je vsak dan kljub njenemu nerganju zmeril obseg bokov. Ugotovil je, da je bil obseg bokov vedno enak ozrioma odstopal je maksimalno ±1 1 centimeter. Kar je nekaj čisto običajnega. Ker je vse to beležil 14 dni in kot rečeno je bila nekaj dni še posebej res zelo “žlehtna”, in glede na to da je vitka, smo lahko skoraj z zagotovostjo trdili, da so “žlehtna” tista dekleta, ki so suha. Tako se je raziskovanje lahko končno nadaljevalo.

Ker smo morali narediti manjši sicer ne pravi exsperiment, smo za testno skupino zbrali vitka dekleta, ki niso “žlehtna”, druga skupina pa je vsebovala vitka “žlehtna” dekleta. Eksperiment se je tako lahko začel. Vsa dekleta so bivala v identičnih pogojih tako, tako da ni mogoče, naših trditev, ki smo jih dognali, ovreči. Razlika je bila seveda samo v temu, da so bila ta žlehtna skupaj. Eksperiment je potekal tako 1 mesec, merjenja pa so potekala na 7 dni. Naj še omenim, da k eksperimentu pristopilo skupaj 30 deklet tako da smo jih po težkih napornih selekciaj vzeli 15. Osem jih je bilo tako res “žlehtnih”, sedem pa zelo prijaznih deklet.

1. teden

Dekleta z kontrolne skupine ki so vitke, le ena se je malo odebelila čez pas, samo za 2 centimetra. Sicer nismo ugotovili kaj je razlog ampak smo nekako predvidevali, da je to običajno.

Žlehtne so bile vse enake kot na dan prvega merjenja pred eksperimentom. Naj na hitro omenim, da smo morali večkrat posredovati z varnostniki zaradi zažganih las ter z gasilci, kajti zaradi “žlehtnobe”, se je eno izmed manj zlobnih deklet prilimalo na toaletno desko, kaj je bil razlog nobena ne ve. Mi samo vemo, da je bil kriv vpleteno super lepilo.

2. teden

Vsa dekleta z kontrolne skupine so dobile čez boke več kot 3 centimetre. Kljub uporabi fitnesa in drugih vadb, so toliko pridobile čez pas.

Žlehtna skupina se je sicer od prejšnih incidentov malo umirila, tako da smo morali samo enkrat posredovati pri puljenju las. Pri tem jo je skupil eden izmed naših znanstvenikov, ki je še vedno na bolniški zaradi infekcije. Pri merjenju je sedem deklet ohranilo enak obsek le eni se je povečal za 1,6 centimetra.

3. teden

Kontrolna skupina je skoraj ohranila obseg prejšnjega tedna, ena je celo izgubila nekaj centimetrov, po namigovanju ostalih deklet smo jo poslali na dodatna testiranja ali je v pravi skupini ali ne. Ugotovili smo, da je po treh tednih spremenila svojo voljo in postala malo žlehtna, tako da smo jo premestili v žlehtno skupino.

Vsa dekleta so še vedno držala enak obseg, o incidentih pa je brezpredmetno govoriti.

4. teden

Kontrolna skupina je k prejšnjemu obsegu dodala še nekaj dodatnih centimetrov. Tako so v povprečju pridobile 4,7 centimetra.

Žlehtne so novo članico primerno “krstile”, tako da je reva morala že drugi dan v novi skupini oditi na zdravljenje v bolnišnico. Utrpela je več različnih poškodb. Večinoma opraskanine in modrice. Žlehtne so še vedno ohranile vse enak obseg v pasu.

S tem eksperimentom smo tako ugotovili, da od žlehtnobe ne raste rit. Ravno nasprotno, celo zmanjša se jim obsega riti. Tako bi lahko recimo to “žlehtnobo” uporabljali v namene hujšanja. Ostalim dekletom pa v sicer drugačnih pogojih, naj omenim da obe skupini nista bili v normalnih vsakodnevnih pogojih, kajti nihče ni 24ur na dan zaprt v istem prostoru z več dekleti. Tako da ne moremo trditi, da prijaznim dekletom raste rit z dneva v dan ampak recimo, da se to začne poznati šele čez nekaj let. Tiste žlehtne pa bodo lahko v daljšem obdobju obdržale enak obseg pasu. To smo tudi dokazali s tem, da se je eno dekle spremenilo, postalo žlehtno in seveda posledično se ji je zmanjšal obseg.

Tako smo lahko gospodu Marjanu oziroma anonimnemu naročniku sporočili, da od žlehtnobe ne raste rit.

 1. plus – minus []
 • Share/Bookmark
 

Komentarji

2 odgovorov na “Ali od žlehtnobe res rit raste?”

 1. NuckinFuts - 6.11.2012 ob 15:14
  NuckinFuts

  Vaša raziskovalna ekipa res dela uslugo celotni civilizaciji. Neverjetni ste, keep up the good work!

 2. nmohoric - 6.11.2012 ob 15:21
  nmohoric

  Trudimo se po naših najboljših močeh. Tako bomo delali tudi v prihodnje, kajti pomembno je, da se delajo pomembne raziskave, ki pripomorejo k lagodnejšemu življenju ljudi.

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !