kracalnik

pač neki da se piše

Pijana panda, japonke in hrvaški seks

Objavil/a nmohoric 13.12.2012 pod KracalnikLab

Me love you long time, mi so hornny, me saki saki, me love you too much.. To so bile nektare besede, ki smo jih uporabili v tokratnem preizkusu. Raziskavo je vodil samo en naš raziskovalec, ki je želel preveriti ali se da pecati dekleta z zanimivimi stavki v angleškem jeziku. Ker je seveda naloga zahtevna in je zahtevala predvsem veliko preparacij, smo morali najprej raziskovalca poslati v fitnes in ga pitati z raznimi ne ravno zdravimi šejki. Ko je dosegel mišično maso kakršno smo si zaželeli, pa smo morali še naročiti z USandA vojaške obleke ter seveda plačati smo mu morali tečaj angleškega jezika. Naj na tem mestu omenim, da to ni naša prva takšna raziskava. Spisane so bile; Teorija golih deklet in psov, Umetnost pecanja na ulici ter Vodič za na partije in za na babe ena in dve

Za kaj se je točno šlo. Kot rečeno, je naš raziskovalec želel preveriti, ali držijo angleški pecalni stavki govoreče pande. PickUp Line Panda je seveda fiktivni lik, ki na zanimiv način peca dekleta. Prilagam primer;

Vse skupaj smo dokumentirali v pisni obliki, želeli smo priložiti tudi video material ampak se je pri enem testnem primerku malce vse skupaj sfižilo, tako da je kamera poletela naravnost v vodo, ki jo je malo za tem pojedla piranska pliskavica. Tako da nam je ostal asmo pisni material.

Kot že rečeno se je naš raziskovalec preoblekel v ameriškega vojaka, si ustvaril lažno identiteto, ter govoril, da je stacioniran v letalski bazi blizu Bolognie a je sedaj na dopustu in si je želel ogledati Slovenijo. Raziskovalec je odšel tudi v naš laboratorij na transformacijo, kjer so ga pigmentirali v temnopoltega moškega. Se pravi afro-američana. Preizkus se je dogajal v Piranu in Portoroški plaži ter v Ljubljani in sicer v Avgustu. Za pecalne stavke smo si tako izbrali najbolj znan stavek iz Full Metal Jacket; Me so hornny me love you long time, me saki saki, me love you too much in seveda stavke gospoda pande; Babe, I put STD in Stud, all I need is you. Do you work on a chicken farm? Because you sure know how to raise cocks. So where are you from? Oh is that close to Bangtown? Do you have a map? Because I want to find my way to your pants.

Vsak stavek smo preizksili na enem dekletu v različnih krajih, ter seveda s tem pridobili pomembne podatke, o tem, ali sploh kakšen stavek deluje.

Me so hornny me love you long time, me saki saki, me love you too much

Na portorožki plaži nisem bil sam, ki sem se pretvaral, da sem temnopoltnež, bilo je več prišlekov iz bljižnega bizanca… Nekako smo se tudi spopadli ampak ob pecanju Selme in Alme moram reči, da sem bil z tem stavkom kar precej prodoren, obe sta se zagreli nekako zame, sicer ne vem ali sta ju prepričala moj stavek, ali pa samo moja temna pol, ki sem si jo dal narediti v našem laboratoriju. Tako moram reči, da če imaš pravo polt in pravi stavek, lahko z lahkoto zapecaš s pecalnim stavkom ponoči intoksicirane mladenke.

Podnevei situacija ni takšna, poizkušanje v vodi med tem ko dekleta plavajo, ali pa skakanje  iz pomola nista obrodila sadov. Če se gre stvar po dnevi ni takšnega učinka. Ob izrečenem stavku se je ogrela samo ena italijanka, ki se je skoraj gola sončila na portoroški plaži. Ob sumu, da ima dekle STD, sem se raje umaknil, kot pa da bi kaj staknil.

V Ljubljani je situacija drugačna, ker je v Ljubljani predvsem veliko tujk, ki zgleda rade padajo na temnopolte marince, sem staknil neko Japonko, ki je sicer najprej perfektno ponovila zgoraj omenjeni stavek, v drugi sapi pa je trdila, da se v rodnem kraju Tokiu ukvarja s prodajo kozmetičnih izdelkov in ne s prostitucijo. Glede na to da mi je povedala celotno obnovo filma Full Metaljacket sem ji nekako vrjel.

Babe, I put STD in Stud, all I need is you

V Alayi tale stavek ni ravno prijel, dobil sem samo močan “šamar” in seveda ekskortacijo z varnostnikom iz samega lokala. Sicer nisem nič kaj takšnega naredil, mogoče samo natakarici in varkotovi “punci” malo prevečkrat povedal zgornji stavek. Zabičal sem mu tudi da je “racist bastard”, ker je temnopoltneža vrgel ven z bifeja.

Valjanje po tujih brisačah, ležanje ob dekletih in šepetanje na uho tale stavek, deluje kot zadetek na pikado tarči tam direktno v sredino. Popolna kombinacija. Sicer ne vem ali Hrvatice, ki namesto v Savudrijo rajši pridejov Portorož in Italijanke, ki prav tako rade pridejo v Portorož, rajši slišijo sŁatke besede iz ust temnopoltneža… ampak verjetno je to razlog, da so vse pristale na ta perverzni stavek. Ni mi jasno kaj je z Hrvaticami in Taljankami.. Nekaj čudnega.. kot rečeno palijo na Spolno prenesljive bolezni.. od temnopoltnežev v preobleki.

V Ljubljani je situacija drugačna. Tudi domačinke niso bile za akcijo, našla se je samo ena z New Jersiya, ki je me je želela odpeljati domov, ampak sem si rekel, oprosti deklič, malo si premlad zame, tako da sem ostal “praznih rok”. Lahko bi ostal polnih rok, kar bi pomenilo zapor in ovadbo zaradi nadlegovanja mladoletne osebe.

Do you work on a chicken farm? Because you sure know how to raise cocks

Ker v Alayi nisem bil več dobrodošel, sem se odpravil v nek diskač tam blizu Plaze hotolea ali nekaj takšnega, kako naj pa vem, če je bilo pa vse že bolj kot ne megleno. Ne zaradi vremena. Zgoraj omenjeni stavek je deloval samo pri najeti Striptizeti, kot sem kasneje izvedel dela za Mr. Robija, on pa zaposluje tudi zelo znano striptizeto Pio in Najo. No kot rečeno je striptizeta želela vzgojiti enega večjega petelina, ampak ker je bila v službi to ni bilo povsem mogoče. Vzgojila ga je samo do polovice, takrat ko petelinček pogleda ven iz jajca.. Za kaj več pa je želela dodatno plačilo. Ker ocenjujemo samo stavke brez dodatnega doplačila, sem jo moral zavrniti. Ne bom pa povedal od kje mi modro oko iz tistega večera.

Moram sploh omeniti to, da so me oživljali zaradi skorajšnje utopitve? No mislim, da mi ni potrebno razlagati naprej.

Ne vem kaj je z japonskimi turistkami, rekel sem še belemu kolegu, da naj z istim stavkom ogovorim random japonko, zgodilo se je enako. Zgleda da padajo tako na temnopolte kot na bele moške, ki jim govorijo opolzkosti. Fukušima, Nangasaki in Hirošima, so pustili posledice.

So where are you from? Oh is that close to Bangtown? Do you have a map? Because I want to find my way to your pants.

Ker so me v Portoroži poznali skoraj vsi tujci in tujke ter varnostniki, sem moral na hitro skočiti v naš HighTech laboratorij, kjer so me spremenili nazaj v belca. Tokrat sem sprobaval zgoraj omenjeni stavek. Na več dekletih, predvsem domačinkami. Nisem zastopil hitrega jezika in primorščine, tako da sem zastopil samo “šamar”…  Nekako zgleda da nisem bil dobrodošel, samo ena MILFINa je bila nekaj zinteresirana, ampak sem dobil namig, da ima vse možne STDje..

Podnevi sem moral malo spremeniti stavek, tako da sem na koncu dodal I want to find my way to your bikinis. Ste že kdaj videli psa, kako koplje po zemlji? No nekako tako sem jaz zakopaval dekleta z takšno vnemo in seveda govoril zgoraj omenjeni stavek. Sicer ne vem, kaj imajo od tega varnostniki, da te ekskortirajo ven z javne plaže za katero plačaš.. ampak v redu zgleda so plačani na število ekskortacij z javnega prostora.. Baje da jim ni bilo všeč to, da sem naključna dekleta z penastim gobcem zakopaval s peskom. Ne vem kaj je s tem narobe. Možno, da to, da sem bil ponovno bele polti.

Japonke, samo to lahko rečem. Ne vem kaj je z njimi ampak mislim, da lahko delam zadnje čase konkurenco NEKu oziroma JEKu.. Svetim se ponoči, avto laufa samo na štrom, jaz napajam hišo in za elektriko ne plačujemo nič več.

Zaključek;

Glede na vse stavke, lahko rečem, da so nekateri uspešni, drugi pač ne. Panda, je recimo da samo nekakšen urbani mit, ki daje samozavest samskim moškim, ki si želijo akcije. Če že želimo nek večji uspeh, so za to primerno Hrvatice in Taljanke, ki zabavo iščejo na slovenski zemlji. Za njih ni pomembno niti kakšne polti si. Važna jim je sam zabava. Za STD, ki jih prenašajo, pa bolje da ne izveste. In ne pustite si, da vas zvlečejo v Savudrijo ali pa v Poreč. Tam vas bodo lokalci še kako namlatli, ker pač vtikate priključke v domačinke. Za Japanke, pa še do danes ne vemo kaj jim je, da tako padajo na Evropsko in Afro-Ameriško meso. Mogoče jim je radiacija povsem stopila možgane. Kaj pa človek ve.. Mogoče nam to preostane za kakšno naslednjo študijo.

Za čisti konec naj povem, da je naš primerek, ozrioma človek, ki je beležil vso to razikavo nekaj mesecev za samo raziskavo poginil, zaradi sifilisa in gonoreje. Še sedaj ne vemo, katera izmed deklet je bila kriva, morda pa je bil kriv naš laboratorij, ki je ravnal z nesterilnimi iglami. Nikoli ne bomo izvedeli resnice.

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

2 odgovorov na “Pijana panda, japonke in hrvaški seks”

 1. NuckinFuts - 13.12.2012 ob 11:11
  NuckinFuts

  Zadnja slika ja. Očitno ne smeš pisati blogov pod vplivom alkohola, res :mrgreen:

 2. nmohoric - 13.12.2012 ob 11:37
  nmohoric

  Ne vem, kako bi bil napisan blog, če bi ga pisal pod vplivom alkohola, ampak mislim, da nebi bilo ničemur podobno.. Temu se reče najstniška navihanost in še neki zraven :D Eksplozija misli recimo :P

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !