kracalnik

pač neki da se piše

Alkohol na delovnem mestu

Objavil/a nmohoric 1.03.2013 pod analiza

Dejstvo je, da smo pred časom sprejeli pravilnik o uživanju alkoholnih pijač ter drog na delovnem mestu. Pravilnik to prepoveduje vsem zaposlenim v Kracalnik corp. Na seji sveta, so bili zbrani poleg predsednikov posameznih enot tudi vsi zaposleni. Za čuda je bil pravilnik sprejet z vseh strani, tudi s strani zaposlenih. Kot rečeno ni bilo niti enega glasu proti. S tem smo seveda rešili nekatere težave, ki so se dogajale v preteklosti.

Trije zaposleni, ki jih ne bomo omenjali, so nam tako večkrat povzročili ne malo nevšečnosti. Pisanje ogabnih mailov dotičnim osebam pod vplivom substanc, nato izmet večerje preješnega dne po tipkovnici skupaj z vsebino popitega alkohola prejšnega večera. Po vonju smo tako zaznali večjo količino piva, žganice ter vina. Tretji osebek, pa nam je naredil še večjo sramoto. V seriji posnetkov, ki smo jo začeli delati v sodelovanju z Kracalnik Studios, je voditelj oddaje na delovno mesto kot je izgledalo prišel pijan. Sicer ne vemo ali je bilo to vse skupaj zaigrano ali ne. Ker tisti dan v studiu ni bilo nadzornega, je bilo pijančevanje kot zgleda dovoljeno.

Dejstvo je da edini, ki je lahko pod vplivom alkohola na delovnem mestu med poročanje Matjaž Gatanka pri “kolegih” z druge televizije ter komentator Andrej. To kar se je zgodilo pri nas pa je nedopustno. Človek enostavno ne more pasti s stola in z zagrljenim glasom nagovarjati množico, res sramotno. Da ne bi človeka po krivem obtoževali, smo ga takoj odvedli v laboratorij na odvzem krvi. Tako smo ugotovili, da stvar ni bila zaigrana, gostitelj oziroma voditelj pa je imel okoli 116 mg alkohola na 100ml krvi. Seveda je to veliko, zato smo bili primorani izvesti ukrepe. Po polivanju mrzlo vodo in streznitvi, smo mu dovolili posneti nov del te serije. Po tem, pa ga je čakala sodba. Na svetu smo se odločili, da ga suspendiramo za nekaj časa, za koliko časa še ne vemo, vemo pa da to ne sodi v takšno korporacijo kot je Kracalnik corp.

In še posnetek neljubega dogodka, ki smo ga poimenovali en aplavz za hrenovko.

YouTube slika preogleda

In še samo povezava do epizode, kjer se je to pripetilo.

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Alkohol na delovnem mestu”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !