kracalnik

pač neki da se piše

Možgani in ženske rite

Objavil/a nmohoric 15.06.2013 pod Bluzenje

Zadnje čase se mi ponovno dogaja to, da me presenetijo lastne misli ideje, zato so pa povsej verjetnosti krivi moji prečudoviti možgani. Enkrat sem jih videl na sliki, rentgenski seveda. Izjemno čudoviti, z jajci bi šli verjetno dobro skupaj.

Vglavnem zakaj se sploh gre. Gre se zato, da zadnje čase vse več časa preživim na cestnem kolesu in posledično ker je tudi poletje, je na javnih površinah tudi vse več takšnih in drugačnih deklet. Tako se mi velikokrat pripeti naslednje. Ob siloviti vožnji tam nekje 35kmh v povprečju 33,7, pred seboj ob cesti zagledam dekle v premajhnih kratkih hlačkah. Verjetno se tem hlačkam reče brazilke ali pa kaj pa jaz vem kaj artur gate pa smo zmenjeni. V glavnem ko bi srečal vsaj samo eno, je pa teh deklet veliko več. Pa potem še tiste v pajkicah in tiste v kiklicah in tiste na kolesih in tiste, ki tečejo.

Primer ena.

Dejstvo je da moja teorija sloni na tem, da dekleta želijo ne pozornost ampak da jo kresneš po riti. To je enostavno dejstvo. Dejstvo, ki drži kot pribito. Mislim če bi ljudje poslušali kaj reče dekle ko pelješ mimo njej, sicer moraš biti povsem pozoren da to slišiš ampak čisto potihem v frekvenci ki jo slišijo netopirji reče MAHN ME PO RITI! oziroma stavek je v angleščini reče se mu pa SLAP THAT ASS.

Nekako me mika da bi enkrat res to naredil. Recimo ravno danes sem bil na kolesu tam nekje pri Brezovici, pred mano dekle v roza majčki in pajkicah, ki so ji bile kar malo ozke, tako da so bile že malo prosojne. Tudi ona je bila na kolesu. In ja ko je vstala je njena rit kar klicala po tem da jo kresneš. In ne to ni osamljen primer od danes. Prav tako med vožnjo čez mestni log. Mislim da sem se peljal mimo treh potencialnih kandidatk, ki so kar klicale po udarcu.

Primer dva.

In ja saj pravim da me možgani kar pošteno presenetijo, tako da se bojim, da se bom enkrat spozabil in ne bo ostalo samo pri temu eh neupaš, ja neupam ne kracalnik ne naredit tega in se bo to dejansko enkrat zgodilo. Na srečo sem dovolj hiter na kolesu, tako da bi znal ubežati pred morebitnim pretepom z torbico, popraskanim obrazom od nohtov in izpuljenimi lasmi. Sicer pa zakaj bi me pretepla, če pa sama želi da jo kresneš. To ni moj problem.

Primer tri.

V glavnem če bi bili v muslimanski deželi, kjer bi po verjetnosti celo veljal Hamurabijev zakonik, se to verjetno nebi dogajalo, verjetno se tudi nebi dogajalo da bi šel na kolo ob 12.00, ker bi enostavno umrl in nebi imeli piknikov, kjer bi se stregla svinjina v različnih oblikah. Meh, raje se malo zadržim in je bolje da me možgani presenetijo, kot da ne jem svinjine. Mislim želel sem napisati, da raje kresnem kakšno čez rit, kot pa da skrivajo svoja prečudovita telesa evo to.

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

2 odgovorov na “Možgani in ženske rite”

 1. Chemfusion - 16.06.2013 ob 10:22

  Ti ti perverznež, kr Spanky spanky ti gre po glavi.

  Če te mika probaj enkrat. But choose your victim wisely. Da ne boš podcenil žrtve in boš na koncu pristal v kakem jarku. :mrgeen:

  Drgač pa, una prva je jailbait iz gostinske, nebi je ja dirao.
  Je pa zato druga Arrr.

 2. nmohoric - 16.06.2013 ob 10:43
  nmohoric

  Ne meni ne, jst se osredotočam med vožnjo samo in samo na pulz ter hitrost :D

  Sej to me skrbi, da me bodo poiskal pretepl in zavrgl v jarku :P

  Prsežem da nism vedu da je 17 :D

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !