kracalnik

pač neki da se piše

Tebi je pa ime?

Objavil/a nmohoric 15.09.2013 pod analiza

Tako, dovolj mi je bilo dodeljevanje živlaskih lastnosti ljudem. Pa naj se to sliši še tako čudno in nenavadno. Vglavnem, dejstvo je in moje študije kažejo na to, da imajo določeni ljudje določene obrazne poteze oziroma lastnosti živali. Za bolj grob primer vam dam Sarah Jessico Parker, spodaj njena slika ter BirdFace-a, ki je kraljeval na demonstracijah proti študentskemu delu.

Če boste kdaj pozorni na ulicah, boste tako lahko zagledali ljudi, ki imajo obraz medveda, race, dachshunda, obraz pudlja in tako naprej. Samo pozorni morate biti in takoj se pojavi podobnost. Za hitrejše prepoznavanje poglejte lastnico ali lastnika psa ter obraz obeh sepravi psa in lastnika. V 40% se pojavi podobnost obraza.

Ker pa mi je to počasi ratalo dolgočasno, kajti na koncu ugotoviš, da ima določena oseba obraz delfina in si rečeš; “Ok I’m done, Talking shit is enough”. Tako sem začel z drugo zelo “nenavadno” metodo določevanja imen ljudem. Seveda izvajam to samo na dekletih. Priznam, rad pogledam dobro rit na dekletu, ampak včasih tudi kakšno manj lepo, razlog je v temu, da ljudje radi gledamo ogabne stavri, kajti ob ogabni stvari nas nekaj presune in bi kar strmeli v tisto stvar. Tako sem zadnjič na košarkarski tekmi strmel v trebuh plesalke, ki je bil bolj podoben trebuhu nemškega turista na plaži, ki pije pivo. Ampak pogleda enostavno ne moreš umakniti. Če kdorkoli oporeka moji trditvi, kolikokrat se buljili v udeležence prometne nesreče na avtocesti, mrtve kadavre živali ob cesti, nekateri od vas jih celo slikate in objavite na Facebooku. Tako da tu imate obrazložil sem vam, nimate proti argumenta. Pa če bo kdo rekel da ima proti argument. Zakaj potem tako rad vidiš na televiziji veliko krvi? In your FACE!..

Da se vrnem nazaj. Pogled mi pogosto uide na zadnjice privlačnih deklet. Večkrat. Večinoma bizantinke. Tako da njim potem določam imena. Nekako po obliki zadnjice lahko določiš približno ime dekleta. Za primer prilagam spodnjo sliko in obrazložitev.

Tako na sliki vidimo ritasto blondinko. Oblika riti spominja na rit Kim Kardashian. Ampak dekletu seveda ni ime Kim. Če pogledaš njeno zadnjo plat, konstitucijo telesa, korpuskularno substanco, lahko nedvomno trdimo, da je dekletu ime Indira. Če se kdo ne strinja v redu, lahko bi bila tudi Sandra ali Emira, Lejla. Kakšen je moj hit rate, sepravi da uganem pravo ime glede na zadnjico? Rekel bi da trenutno nekje 40%. To pa samo zato, ker v ostalih 60% zafrknem ali začetni dve črki imena ali zadnje tri črke imena. Samo toliko. In da ne bo diskriminacije. Imena določam tudi ostalim dekletom. Tako lahko takoj opaziomo kakšno zadnjo plat imajo dekleta po imenu Maja, Tjaša, Nina, Diana, Špela, Jana itd. Najbolj je zanimivo pri Špelah, kajti le te imajo 2 vrsti zadnjih plati. Ali so super hude ali pa takšne kot zgoraj omenjen trebuh plesalke na košarki. Sicer pa če niste povsem prepričani o imenu, lahko poleg zadnjice nato pogledate še obraz in po obrazu določite ime, ampak to je seveda najlažje početje, ki pa je tudi včasih lahko zavajajoče.

S to objavo seveda ne želim neki glede seksizma in neki glede nespoštovanja žensk? Ampak želim samo prikazati, da se da imena določati tudi če nisi mentalist in nekaj še za zravem. Tisti ljudje nimajo pojma, kvazi čarodeji. Sicer pa če kdo dvomi o mojih sposobnostih, lahko mirne volje v komentarjih objavi sliko in sporočil bom ime. No biggie.

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

3 odgovorov na “Tebi je pa ime?”

 1. NuckinFuts - 15.09.2013 ob 14:52
  NuckinFuts

  Tejle je ime Miley.

 2. nmohoric - 15.09.2013 ob 15:42
  nmohoric

  Škoda ker slike ni mogoče videt ampak mislil si tole? http://images.freebeerandhotwings.com/images/blog/image.jpeg

 3. dominator - 17.09.2013 ob 12:32

  kakšna študija!

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !