kracalnik

pač neki da se piše

Copyright©

Vse objave, objavljene na Kracalnikso zaščitene in se lahko reproducirajo le ob privolitvi avtorja bloga, kateri je Nejc Jelep Von Galjevica. Možno je reproduciranje objav ob navedbi, kje ste ta vir pridobili (linkate me po domač povedan). Izjavljam tudi, da so vse objave razen posebej označenih avtorsko delo in z ne obveščanjem o uporabi dela kršite zakon o avtorskih pravicah. Bolje je, da lepo polinkate oziroma mi osebno sporočite na mail blog ali kakor koli, da bote to avtorko delo uporabili. Izjeme so Blogos, ki lahko izpostavi moj blog brez vednosti ali ga uvrsti med mnenja ter Drugisvet.com. To tudi ne velja, če me linkate po Facebook ali lajkate objavo, to se vam osebno šteje v plus.

Vsi, ki ste radi kdaj kopiket (ane mistr Pe…), pa še izjava o Creative Commons.

Zadržujem si tudi vse pravice, o tem, da če kdo uzre kakšno podobnost glede sebe v blogu in se s tem počuti užaljenega in prizadetega, naj vam povem, da je vse to le plod moje domišljije in nima nobene veze z vami.

Komentraji, ki so oddani pod objavami pa so izražanja in mnenja tretjih oseb in če so le ta izjemno žaljiva bodo le ti izbrisani (komentarji seveda) vsi ostali pa niso del Kracalnikso le mnenja ljudi ki pač komentirajo.

KracalnikGroup

  • Share/Bookmark

Komentarji

Ni odziva na “Copyright©”

Komentarji so onemogočeni.